Leerlijn BIOR uitgesteld

Omdat wij denken dat de fysieke bijeenkomsten (i.v.m. kennisdelen & intervisie) bepalend zijn voor het welslagen van de leerlijn hebben wij het zekere voor het onzekere genomen en de leerlijn BIOR uitgesteld tot na de zomer.

De nieuwe data zijn:

-Donderdag 16 september; 09.00 – 16.00 uur.
-Donderdag 14 oktober; 09.00 – 16.00 uur.
-Donderdag 18 november; 09.00 – 12.30 uur.

Wel staat op 20 mei -de oorspronkelijke laatste cursusdag- een digitale kick-off meeting gepland van 13.00 – 14.00 uur (de uitnodiging volgt nog). In deze kick-off geven we een introductie op de cursus in het algemeen en over de casus, per deelnemer, specifiek. Uiteraard kan je dan ook met al je vragen bij ons terecht.

In de tijd tussen de kick-off en de startdatum 16 september voorzien we je met enige regelmaat van nieuws rondom het thema Bewegen In de Openbare Ruimte.

Mocht je collega’s kennen voor wie deze cursus ook interessant zou kunnen zijn; er zijn nog enkele plekken vrij. Of nodig iemand van beheer (gemeente) uit om samen met jou de cursus te volgen. Meld je hier aan

Een beweegvriendelijke openbare ruimte heeft een preventieve werking op de gezondheid van mensen, zorgt voor een betere mentale gezondheid, stimuleert de ontwikkeling van kinderen en kan bovendien een socialiserende functie hebben. Ook in jouw gemeente kun jij meewerken aan die openbare ruimte. Hoe ziet het er uit, op welke plekken kunnen mensen vrij bewegen, waar liggen kansen om de ruimte nog beter in te richten om beweging te stimuleren en vooral hoe kun je de samenwerking zoeken met meerdere partijen om samen iets (nieuws) op te zetten.

Laatste berichten