EHBO Herhaling Kampen 18 mei

Naast de avondcursus op 20 april in Groningen staat er op 18 mei een cursus gepland in Kampen, hier zijn nog enkele plekken vrij.

De herhalingscursus is bedoeld om je eerste hulp kennis up-to-date te houden en te blijven oefenen met de verschillende vaardigheden. Op deze wijze blijft men vertrouwd met het geven van eerste hulp en blijft het certificaat geldig. De inhoud van de herhalingscursus wordt aangereikt op 1 avond van ongeveer 4 uur. De onderwerpen hebben te maken met acute eerste hulp ofwel levensbedreigende situaties:
-Reanimatie is een verplicht onderdeel in een herhalingscursus.
-Catastrofale bloedingen
-ABCD-methode

In de herhalingscursus kan ook de formele inhoud gemixt worden met specifiek gewenste onderwerpen van de cursist.

Na het volgen van de cursus:
Heb je het certificaat van je basiscursus voor een jaar verlengt.

Het betreft fysieke cursussen conform de corona-richtlijnen vanuit de Rijksoverheid. Het protocol dat is vastgesteld op basis van de regelgeving zoals deze nu (13-10-202) bekend is wordt gehanteerd. Zodra hierop wijzigingen komen, passen wij uiteraard ook de cursussen aan.

Aanmelden voor de cursus in Kampen kan via de e-mail: Als je in dienst bent bij: SportDrenthe: mzijl@sportdrenthe.nl, Sport Fryslân: manouk@sportfryslan.nl of Huis voor de Sport Groningen: b.vandekant@hvdsg.nl. Als je niet in dienst bent bij een van deze noordelijke sportserviceorganisaties, dan kun je dit per e-mail doen bij lll-sportstudies@org.hanze.nl.
Vermeld in de mail de volgende gegevens:
Roepnaam:
Achternaam:
Geboortedatum:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Emailadres:
Functie:
Werkgever:
Al in het bezit van een certificaat ja/nee? (welke/wat voor?):

Laatste berichten