Nieuw; AD Sport (parttime)

Persoonlijk en flexibel.

Wil jij jezelf door ontwikkelen als sportprofessional op Hbo-niveau? Kies dan voor de AD-Sport parttime in Groningen. Kies de module die je interessant lijkt en behaal een HBO-waardig certificaat of in totaal 15 modules en haal je Hbo-diploma associate degree. Wordt hiermee leefstijlcoach, buurtsportcoach, top- en talentcoach of sportondernemer.

De arbeidsmarkt vraagt steeds vaker om verbindende sportprofessionals met een hands-on mentaliteit die sterk zijn in de uitvoering, maar ook beschikken over managementvaardigheden. Deze tweejarige Associate degree op hbo-niveau leidt sportprofessionals op die zich kenmerken doordat ze met de voeten in de praktijk staan, met het hoofd overzicht kunnen bewaren en in staat zijn om mensen en middelen met elkaar te verbinden.

AD-Sport parttime is super goed te combineren met je baan. Het is heel praktijkgericht en kan voor een groot deel gedaan worden tijdens- én op je werk. Personaliseer je scholing naar eigen smaak door de theorie online of fysiek te volgen en bepaal daarin ook nog eens je eigen snelheid. In ieder geval krijg je altijd een persoonlijke coach toegewezen.

Wil je meer weten? Neem contact op met Robert den Dunnen van Hanze Sportstudies r.j.k.den.dunnen@pl.hanze.nl of ga naar de website van HanzePro.

Laatste berichten