Van 13 naar 100 Gezonde Buurten met Jantje Beton, JOGG en IVN

Datum

23 juni 2021

Tijd

Van 12.30 – 13.30 uur uur

Locatie

Online

Dagdeel

Middag

Kosten

€0

Uitvoerende organisatie

Kennislab Bior Noord

Voor wie geschikt

iedereen met interesse in het thema beweegvriendelijke omgeving

Voorbereiding gevraagd

Onbekend

Soort activiteit

Informatiebijeenkomst/Webinar

Contactgegevens

Onbekend

Webadres

Een Gezonde Buurt is een groene plek in een buurt waar natuur, ontmoeten, bewegen en spelen samenkomen. Het is een plek waar bewoners elkaar ontmoeten, kinderen creatief spelen en jong en oud leert over het belang van gezonde voeding. IVN Natuureducatie, Jantje Beton en JOGG ontwikkelen deze plekken in wijken die deze goed kunnen gebruiken, waar meer sociale cohesie nodig is en waar je mensen wilt uitdagen om te bewegen en wilt laten kennismaken met een gezonde leefstijl.

Rutger de Graaf, projectleider Gezonde Buurten, neemt je mee door deze doe-projecten. Wat is er al bereikt, hoe gaan we verder en hoe zou je jouw buurt, gemeente of organisatie kunnen enthousiasmeren om met de Gezonde Buurtenaanpak aan de slag te gaan.

KennisLab BIOR Noord organiseert regelmatig netwerkbijeenkomsten waarin we iedereen met interesse in het thema beweegvriendelijke omgeving met elkaar in contact brengen en inspireren. Graag hadden we je live ontmoet, maar door de coronabeperkingen is dit helaas nog niet mogelijk. Samen met de partners van KennisLab nodigen we je daarom uit voor drie inspirerende webinars.

De webinars zijn voor iedere geïnteresseerde toegankelijk dus deel deze uitnodiging vooral met mensen waarvoor je denkt dat de webinars interessant kunnen zijn. We hopen je bij één of meerdere webinars online te mogen ontmoeten.